Personvernerklæring

Hva endrer seg?

Vi legger til mer detaljert informasjon om hvordan vi bruker og deler data vi samler om deg og hvilke rettigheter du har over dine egne data.

Hvorfor gjør Karl M. Gulbrandsen Stansefabrikk AS disse endringene?

Bakgrunnen er de nye europeiske personvernreglene som trer i kraft i hele Europa fra 25. mai. Vi bruker denne muligheten til å være helt tydelig på hvordan vi bruker informasjonen din – uansett hvor du er bosatt.

Vil dette påvirke måten jeg bruker kmg.no på?

Ikke i det hele tatt – kmg.no opplevelsen din blir den samme.

Din personlige integritet er veldig viktig for oss, og målet vårt er å beskytte dine personopplysninger på best mulig måte. Vi skal alltid følge gjeldende lover og regler for personvern. Med disse retningslinjene vil vi hjelpe deg til å forstå hvilken informasjon vi samler inn, samt hvordan vi kan bruke den. I forbindelse med henvendelser eller når du gir oss informasjon, godkjenner du retningslinjene og at vi kan behandle dine personopplysninger som beskrevet nedenfor.

Behandlingsansvarlig

Karl M. Gulbrandsen Stansefabrikk AS, Skjæraveien 8, 1466 Strømmen har ansvaret for behandling av dine personopplysninger.

Personopplysninger som vi behandler

Vi behandler opplysninger som du utleverer direkte til oss, eller sender til oss via kmg.no, eller som vi samler inn for eksempel ved hjelp av informasjonskapsler for å kunne fullføre våre forpliktelser overfor deg og for å kunne håndtere henvendelsene dine.

Personopplysningene som vi kan få tilgang til, inkluderer: Navn/Firma, e-postadresse og telefonnummer.

Har du spørsmål om hvordan dine personopplysninger blir behandlet som du ikke finner svar på her – eller ønsker du innsyn, retting eller sletting av data – kan du kontakte daglig leder av Karl M. Gulbrandsen Stansefabrikk AS.

Bruk

I tillegg til dette kan opplysningene også brukes i forbindelse med statistikk, direktemarkedsføring, kundeundersøkelser, nyhetsbrev samt for identifikasjon. De kan også brukes i forbindelse med utsendelser per SMS, e-post og post, i tillegg til markedsføring og informasjon via telefon, med mindre du har motsatt deg dette. Hvis du ønsker å avbryte markedsføringen mot deg som kunde, kan du kontakte daglig leder av Karl M. Gulbrandsen Stansefabrikk AS.

Innsendte og innsamlede opplysninger kan brukes til å gi deg relevant informasjon, samt til å forbedre nettstedet vårt. Opplysninger som betalingsopplysninger ligger ikke i våre databaser for websiden.

Ved å godkjenne Karl M. Gulbrandsen Stansefabrikk AS sine retningslinjer for personvern i forbindelse med bestilling, kjøp, eller oversending av opplysninger, så samtykker du også i at personopplysningene dine kan overføres til land utenfor EØS.

Salg av bedriften
Hvis Karl M. Gulbrandsen Stansefabrikk AS blir solgt eller fusjonert med en annen organisasjon, kan dine personopplysninger deles med våre rådgivere, eventuell kjøper og dennes rådgiver og de kan også overføres til bedriftens nye eiere.

Google

Vi bruker Google sine tjenester til analyser og annonsering. Hvis du vil ha mer informasjon om hvordan Google samler inn, deler og bruker data kan du gå inn på deres nettside. https://policies.google.com/privacy?hl=no&gl=no

Styring av personopplysninger

Vi har sikkerhetsrutiner og teknisk beskyttelse som beskytter personopplysningene i våre interne systemer.

Tid

Personopplysninger som vi får eller samler inn via kontaktskjema uten at du har registrert deg, lagrer vi bare så lenge det er nødvendig for at vi skal kunne oppfylle våre og våre samarbeidspartneres forpliktelser overfor deg, for eksempel for levering og garantier. Henvendelser via kontaktskjema lagres ikke online.

Opplysningene vil uansett ikke lagres lenger enn de gjeldende personopplysningsreglene tillater.

Dine personopplysninger

I følge personverndirektivet har du rett til å få vite hvilke personopplysninger som behandles om deg. Det skal være gratis å få denne informasjonen. Du må sende en skriftlig henvendelse til oss for å få denne informasjonen. I samsvar med personverndirektivet må du sende henvendelsen skriftlig per post. Du kan ikke sende den per e-post. Adressen til Karl M. Gulbrandsen Stansefabrikk AS finner du på kmg.no

Det er viktig for oss at vi har riktige og oppdaterte personopplysninger. Ta kontakt hvis det er behov for endringer. Du kan, og har rett til å når som helst å be om at dine personopplysninger korrigeres, slettes eller blokkeres.

Du kan, og har rett til når som helst og tilbakekalle godkjenning av behandling av dine personopplysninger. Du kan begrense tilbakekallingen til deler av behandlingen, for eksempel behandling som gjelder direktemarkedsføring.

Begrensning

Nettstedet vårt har lenker til nettsteder som Karl M. Gulbrandsen Stansefabrikk AS ikke eier eller har kontroll over. Våre retningslinjer for personvern gjelder kun for Karl M. Gulbrandsen Stansefabrikk AS sine nettsteder, og det er kun disse vi tar ansvar for. Hvis du forlater kmg.no og går til et annet nettsted, bør du lese retningslinjene for det aktuelle nettstedet.

Endringer av retningslinjer for personvernendringer

Vi forbeholder oss retten til å endre disse retningslinjene når som helst og i den utstrekning vi mener er nødvendig for å kunne oppfylle nye lovpålagte krav, tekniske krav eller for å eliminere usikkerhet.
Endringer av retningslinjene blir publisert på nettstedet.

Sist oppdatert 21.09.2018

Tilbake