Om oss

Trygghet i valg av leverandør

Karl M. Gulbrandsen Stansefabrikk AS ble etablert i 1917. Som en av landets eldste stansefabrikker har vi overlevd både kriger og depresjoner.
Vi har lært hvor viktig kvalitet er for å stå trygt og solid gjennom oppgangs- og nedgangstider. Med kvalitet har vi vunnet kundenes tillit, i et urolig marked hvor kortsiktig økonomisk vinning ofte avgjør ordrenes adresse, i motsetning til et gjennomtenkt langvarig tillitsforhold, hvor vi gjennom tydelige kontrakter og samarbeidsrutiner leverer forventet kvalitet i tide, igjen og igjen.

KMG er en innovativ bedrift som hele tiden benytter moderne produksjonsutstyr innen DAK/DAP både i platebearbeiding, sponfraskillende og tråderodering. Vi ønsker å være kundens naturlige førstevalg.

Vi tegner og utvikler produkter i samarbeid med kunden, etter en behovsspesifikasjon som beskriver produktets hensikt og virkemåte. La våre erfarne konstruktører og planleggere gi deg en vellykket og trygg gjennomføring av nettopp dine produkter.

Tilbake
KMG målrettet investering og forandring
KMG har gjennom målrettet investering og forandring blitt en suksessrik aktør blant eliten av norske teknologibedrifter. Med en stab av motiverte medarbeidere som arbeider etter egne definerte mål og bedriftens visjon og forretningsidé, med konkrete nytteverdier, er dette allerede en realitet.