Sveising

KMG, sveising med Tig

På KMG tilbyr vi sveising med Tig, Mig, elektrode og bolt sveising. Vi sveiser alt fra flatt, rundt, vinkel, firkant stål, rustfritt, aluminium og syrefast. Og alt fra tynn til tykkplate produksjon i små og store serier.

TIG

MasterTig MLS3000 er beregnet på industriell bruk med egenskaper spesielt egnet for tilsettmaterialer som aluminium og rustfritt stål. Tig maskinen vår opererer på maksimalt strømstyrke 300 A (amper), både AC (vekselstrøm) for aluminium og DC (likestrøm) for rustfritt, stål og syrefast.

MIG

Kempomat 2500 og Kempomig 3500 sveisemaskinene våre er designet for profesjonell bruk, solid kvalitet og et rykte bygd på pålitelighet. Ved å kun bytte tråd i maskinen kan man sveise rustfritt, stål og aluminium.

Bolt Sveising

Bolt sveising er svært rask, enkel og sikker metode for innfestning av gjengebolter, hodebolter, stifter og braketter. Dette er en annen type form for punktsveising der en bolt eller spesielt utformet mutter sveises på et annet metall. Sveisemutteren har en flens med små punkter som smelter for å danne sveisen. Boltene har en egen utforming som gir maksimal innsmelting i arbeidet.

Tilbake